kdo smo.

  • 1
  • 2
Število zaposlenih 101-200 ljudi
letna prodaja Več kot 50 milijonov ameriških dolarjev
ustanovljeno 2000

 


Guangzhou Xinqicai Printing Company Limited je že 20 let specializirano za prilagajanje in tiskanje papirnih izdelkov, je nacionalno prvovrstno tiskarsko podjetje in imenovana enota za naročila vlade province Guangdong in občinske vlade Guangzhou. Trenutno je postal eden od dobaviteljev tiska, embalaže in oglaševanja številnih znanih podjetij doma in v tujini. 

Nahaja se v Zengchengu v mestu Guangzhou, s površino 10.000 kvadratnih metrov, ima naša tovarna 1 2 1 zaposlenih, približno 30 različnih strokovnih in tehničnih osebja, strokovne in izkušene oblikovalce in prodajne ekipe. 

Imamo naprednejši tiskarski stroj Heidelberg za tisk in različne stroje za vezanje, stroje za izrezovanje in proizvodne tehnologije. Imamo standardni proizvodni proces in sistem vodenja kakovosti. Hkrati smo pridobili mednarodni certifikat sistema vodenja kakovosti, kot so FSC, IOS 9 0 0 1. Izdelke smo izvažali po vsem svetu, največ jih prodajamo v ZDA, Kanado, Veliko Britanijo, Nemčijo, Avstralijo itd. 

Izdelki vključujejo pisarniške in šolske potrebščine: zvezke iz PU usnja ali papirja, dnevnike, skicirke, nalepke, ovojnice, papirnate mape, knjige, koledarje itd.

Nudimo strokovne prilagojene storitve in se zavezujemo, da svojim strankam pomagamo prihraniti čas in stroške. Naši standardi storitev so kakovostni izdelki s konkurenčno ceno; precejšnja storitev; Hiter in učinkovit odziv; Izdelava pošiljke pravočasno. Veselite se vzpostavitve dolgoročnih poslovnih odnosov z novimi strankami po vsem svetu.    


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti