Postopek izdelave in tiska FSC zvezka

26-08-2022

Zvezki izdelkov FSC se v glavnem nanašajo na zvezke za poslovno prodajo in darila. Temelji na različnih vezavah, oblikovanju notranjih strani, različna so tudi imena, kot so Planer, Dnevnik ipd. Kakšen je torej postopek tiskanja pri izdelavi prenosnih računalnikov?

notebook

Pri izdelavi in ​​tiskanju FSC zvezkov morate sedežu FSC najprej posredovati ustrezne podatke (kot so kategorija FSC prijave, velikost fsc logotipa in ustrezni podatki podjetja itd.), nato pa se lahko proizvodnja proizvedeno v skladu s postopkom, potem ko ga je sedež FSC pregledal in odobril.


Postopek pred tiskanjem: običajno obstajajo postopki, kot so fotografija, oblikovanje, produkcija, stavljanje in produkcija filma;


Potem je tu še tisk: tiskarski stroj se uporablja za tiskanje končnega izdelka. Filma, torej filma, ni mogoče neposredno uporabiti za tisk. PS različica vzorca, ki se uporablja za tisk, je posebna kovinska različica iz aluminija za tisk. Različica PS ima eno stran prekrito s filmom za zdravila. Vloga filma je, da popravi PS verzijo filma med ekspozicijo.

planner

Koraki delovanja so: najprej pokrijte film na strani plošče PS s filmom zdravila in ga izpostavite vijolični svetlobi. Kjer je film prozoren, bo različica PS popolnoma obsevana z vijolično svetlobo in film zdravila bo popolnoma razgrajen. Na filmu so slike. Ker besedilo ne bo prosojno ali popolnoma prosojno, se film zdravila na barvni ploščici ne bo razgradil ali pa ne bo popolnoma razkrojen, nato pa se bo razkrojen film zdravila izpral. Vsebina bo v celoti prenesena v različico PS.


Pri tiskanju bo območje s filmom zdravila na plošči PS absorbiralo črnilo. Glede na gostoto filma zdravila je količina absorbiranega črnila različna, tako da je razlika v barvni globini. Papir za tiskanje obarvajo štiri barvne plošče mykc v tiskarskem stroju, na koncu pa se natisnejo različne barve.


Potem je tu še post-tisk: običajno se nanaša na obdelavo tiskovin po tisku, vključno z rezanjem, površinsko obdelavo, izrezovanjem, vezavo, montažo in drugimi postopki, ki se običajno uporabljajo za reklamiranje in pakiranje tiskovin.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti